Myron Advisering

VCU certificatie Afdrukken

Uitzendbureaus worden steeds vaker geconfronteerd met de eis van de opdrachtgever om zekerheden te verstrekken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hierdoor en door de aanscherpende (arbo)wetgeving ontstaat steeds vaker de noodzaak om het bedrijf te certificeren en de mensen op te leiden.

VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus en is de procedure voor de certificering van het veiligheidsbeheersysteem van uitzend- en detacheringbureaus. De certificatie is bedoeld voor het uitzenden van personeel naar:

 

  • opdrachtgevers die VCA opleggen;
  • bedrijven met een VCA-certificaat.

 

Myron Advisering ondersteunt bedrijven bij het opzetten, implementeren en certificeren van VCU systemen. Hierbij hanteren wij een aanpak waarbij zo veel mogelijk werkzaamheden door ons worden uitgevoerd.
In het certificatietraject nemen wij de verantwoordelijkheid voor het opstellen en uitwerken van de veiligheidshandboeken, inclusief alle bijbehorende formulieren, checklisten en voorschriften.

Onze systemen onderscheiden zich doordat ze eenvoudig van opzet zijn. Geen dikke handboeken en mappen vol met ingewikkelde formulieren, maar een simpele en begrijpelijke omschrijving van het systeem.

Door deze eenvoudige opzet blijkt dat de betrokken medewerkers er veel gemakkelijker mee werken. En dat is nu juist onze insteek:

Geen papieren tijgers, maar simpele oplossingen waar u mee kunt werken.

Een groot bijkomend voordeel van onze aanpak is dat een systeem gemakkelijker en vooral sneller kan worden opgezet en geïmplementeerd in het bedrijf. Hierdoor is een systeem snel operationeel, voldoet het aan alle eisen en kost het relatief weinig.

Een op maat gesneden aanbieding vraagt u aan via dit formulier.


Voor VCU gerelateerde opleidingen kies uit onderstaande links:

Cursus Basisveiligheid VCA
Cursus VOL-VCA

 

Contact

Myron Advisering

William Boothstraat 2

8861 TL HARLINGEN

www.myron.eu

T. +31 517 43 44 72
F. +31 517 43 44 74

info@myron.eu