Myron Advisering

VCA certificatie Afdrukken

Bij het uitbesteden van werk is het VCA-certificaat de norm voor veilig werken. Steeds meer (hoofd)aannemers en opdrachtgevers eisen van hun aannemers en onderaannemers dat zij over een VCA certificaat beschikken.

Heel wat onderaannemers zijn in de afgelopen jaren al gecertificeerd, maar er zijn ook nog steeds veel bedrijven die geen VCA certificaat hebben. 

Myron Advisering ondersteund bij het opzetten en implementeren van VCA systemen en doet dit op een andere manier dan de meeste aanbieders. Wij nemen u al het werk uit handen. Alle handboeken, formulieren en procedures worden door ons opgesteld.

Daarnaast zijn onze systemen erg eenvoudig van opzet. Geen dikke handboeken en mappen vol met uitgebreide formulieren, maar een simpele en begrijpelijke omschrijving van het systeem.
Door deze praktische opzet blijkt dat de betrokken medewerkers er veel gemakkelijker mee werken. En dat is nu juist onze insteek:

Geen papieren tijgers, maar simpele oplossingen waar u mee kunt werken.

Een groot bijkomend voordeel van onze aanpak is dat een systeem gemakkelijker en vooral sneller kan worden opgezet en geïmplementeerd in het bedrijf. Hierdoor is een systeem snel operationeel, voldoet het aan alle eisen en zijn de kosten relatief laag.

Een op maat gesneden aanbieding vraagt u aan via dit formulier.


Voor VCA gerelateerde opleidingen kies uit onderstaande links:

Cursus Basisveiligheid VCA
Cursus VOL-VCA

 

Contact

Myron Advisering

William Boothstraat 2

8861 TL HARLINGEN

www.myron.eu

T. +31 517 43 44 72
F. +31 517 43 44 74

info@myron.eu