Myron Advisering

Opleidingen/trainingen Afdrukken

Myron Advisering verzorgt voor een groot aantal bedrijven en instellingen (veiligheids)trainingen en opleidingen. Onze klanten weten onze doelmatige aanpak te waarderen. Een aanpak die lijdt tot slagingspercentages van minimaal 99,7%, maar voor de meeste cursussen tot een percentage van 100%.

Myron Advisering werkt voor het verzorgen van van cursussen en trainingen samen gerenommeerde partijen, zoals bijvoorbeeld de Regionale Opleiding Centra (ROC) in Nederland. Hierdoor hebben wij de beschikking over een fijnmazig landelijk netwerk van cursuslocaties. Alle trainingen worden verzorgd door ervaren en deskundige trainers die beschikken over de laatste lesmiddelen.

Om de kwaliteit van onze trainingen te kunnen waarborgen, werken wij met een groepsgrootte van maximaal 15 tot 25 personen, dit afhankelijk van de soort cursus.

Al onze trainingen zijn inclusief het lesmateriaal, dat u na afloop van de training kunt gebruiken als naslagwerk. De trainingen worden afgesloten met een beoordeling of een examen door een onafhankelijk examenbureau. De deelnemers ontvangen bij voldoende resultaat een certificaat of bewijs van deelname.

Voor meer informatie over de cursusplaatsen bij u in de buurt? Kijk in het Cursusoverzicht.
Algemene Studiebepalingen

 

Contact

Myron Advisering

William Boothstraat 2

8861 TL HARLINGEN

www.myron.eu

T. +31 517 43 44 72
F. +31 517 43 44 74

info@myron.eu