Myron Advisering

OHSAS 18001 Afdrukken

Met de wijziging in de Arbo-wet op 1 januari 2007 krijgen bedrijven en instellingen een grotere verantwoordelijkheid ten aanzien van de zorg voor het Arbo-beleid binnen de organisatie.

Om op een goede manier structuur aan het Arbo-beleid te geven kiezen veel bedrijven en instellingen voor een zogenaamd OHSAS 18001 zorgsysteem. OHSAS 18001, dat staat voor "Occupational Health and Safety Assessment Series", is een continue verbeterproces. Hierdoor kunnen ondernemers waarborgen dat zij aan de geldende wettelijke eisen blijven voldoen. Tevens ondersteunt het ondernemers bij het weg nemen van Arbo-risico’s en wordt het aantoonbaar (en doorzichtig) gemaakt welke beheersmaatregelen zijn genomen. Een onderneming kan hiermee beter aantonen dat de zorg voor arbeidsomstandigheden de nodige aandacht krijgt. Hiermee kunnen eventuele claims van werknemers worden voorkomen.

OHSAS kan goed als zelfstandig systeem worden opgezet, maar is ook zeer goed te integreren met kwaliteit- en veiligheidsystemen als ISO 9001 en VCA.

Myron Advisering heeft ruime ervaring in het opzetten en implementeren van OHSAS 18001 Arbomanagement-systemen.
Al onze systemen onderscheiden zich doordat ze eenvoudig van opzet zijn. Geen dikke handboeken en mappen vol met ingewikkelde formulieren, maar een simpele en begrijpelijke omschrijving van het systeem.

Door deze eenvoudige opzet blijkt dat de betrokken medewerkers er veel gemakkelijker mee werken. En dat is nu juist onze insteek:

GEEN PAPIEREN TIJGERS, MAAR SIMPELE OPLOSSINGEN WAAR U MEE KUNT WERKEN.

Een groot bijkomend voordeel van onze aanpak is dat een systeem gemakkelijker en vooral sneller kan worden opgezet en geïmplementeerd in het bedrijf. Hierdoor is een systeem snel operationeel, voldoet het aan alle eisen en zijn de kosten over het algemeen aanzienlijk lager dan bij college aanbieders.

Wilt u meer weten over onze aanpak of onze tarieven?
Vraag het ons via dit formulier.

 

 

Contact

Myron Advisering

William Boothstraat 2

8861 TL HARLINGEN

www.myron.eu

T. +31 517 43 44 72
F. +31 517 43 44 74

info@myron.eu