Myron Advisering

KOMO Instal (BRL6001) Afdrukken

In 2003 is er een nieuwe certificering voor installatiebedrijven opgezet onder de naam BRL6001 (beoordelingsrichtlijn 6001). Deze nieuwe certificering sluit beter aan bij de reeds in de bouwsector bestaande regelingen voor certificatie. Het verschil met de oude waarborgcriteria is dat de BRL6001-criteria de mogelijkheid bieden tot publiekrechtelijke erkenning in relatie tot het bouwbesluit. Installateurs die voldoen aan de BRL6001-criteria kunnen nu in aanmerking komen voor het nieuwe KOMO Instal-procescertificaat.

Met deze nieuwe beoordelingsrichtlijn BRL 6001 krijgt u beter grip op het installatieproces, waardoor fouten worden voorkomen en uw efficiency verbeterd. Als houder van het KOMO-Instal procescertificaat kunt u aantonen dat de installaties die u oplevert voldoen aan het bouwbesluit. Wanneer zich onverhoopt calamiteiten voordoen aan door u opgeleverde installaties, kunt u door middel van dit procescertificaat tevens aantonen dat u volgens wettelijke voorschriften werkt en heeft gewerkt.

Myron Advisering ondersteunt bedrijven bij het opzetten en implementeren van KOMO Instal systemen. Onze systemen onderscheiden zich doordat ze eenvoudig van opzet zijn. Geen dikke handboeken en mappen vol met ingewikkelde formulieren, maar een simpele en begrijpelijke omschrijving van het systeem.

Door deze eenvoudige opzet blijkt dat de betrokken medewerkers er veel gemakkelijker mee werken. En dat is nu juist onze insteek:

Geen papieren tijgers, maar simpele oplossingen waar u mee kunt werken.

Een groot bijkomend voordeel van onze aanpak is dat een systeem gemakkelijker en vooral sneller kan worden opgezet en geïmplementeerd in het bedrijf. Hierdoor is een systeem snel operationeel, voldoet het aan alle eisen en zijn de kosten over het algemeen aanzienlijk lager dan bij collega aanbieders.

Wilt u meer weten over onze aanpak of onze tarieven?
Vraag het ons vrijblijvend via dit formulier.

 

 

Contact

Myron Advisering

William Boothstraat 2

8861 TL HARLINGEN

www.myron.eu

T. +31 517 43 44 72
F. +31 517 43 44 74

info@myron.eu