Myron Advisering

ISO 9001 Afdrukken

De ISO 9001 norm legt de eisen vast die worden gesteld aan het processen in uw organisatie. De wensen van de opdrachtgevers staat daarbij centraal. Met het behalen van het ISO certificaat kunt u aantonen dat u over een kwalitatief goede organisatie beschikt.

Om aan de ISO 9001 norm te kunnen voldoen moeten de werkprocessen in de organisatie inzichtelijk worden gemaakt en dienen ze gemakkelijk beheersbaar en bestuurbaar te zijn. Dit wordt onder andere gedaan door het opstellen van een zogenaamd kwaliteitshandboek.

Myron Advisering ondersteunt bij het opzetten en implementeren van ISO systemen en doet dit op een andere manier dan de meeste aanbieders. Wij nemen u namelijk het meeste werk uit handen. Alle handboeken, formulieren en procedures worden door ons opgesteld.

Daarnaast zijn onze systemen erg eenvoudig van opzet. Geen dikke handboeken en mappen vol met uitgebreide formulieren, maar een simpele en begrijpelijke omschrijving van het systeem. Uitgangspunt is altijd dat het systeem aansluit op uw manier van werken en niet andersom.

Door deze praktische opzet blijkt dat de betrokken medewerkers er veel gemakkelijker mee werken. En dat is nu juist onze insteek:

Geen papieren tijgers, maar simpele oplossingen waar u mee kunt werken.

Een groot bijkomend voordeel van onze aanpak is dat een systeem gemakkelijker en vooral sneller kan worden opgezet en geïmplementeerd in het bedrijf. Hierdoor is een managementsysteem snel operationeel, voldoet het aan alle eisen en zijn de kosten relatief laag.

Wilt u meer weten over onze aanpak of onze tarieven?
Vraag het ons via dit formulier.

 

Contact

Myron Advisering

William Boothstraat 2

8861 TL HARLINGEN

www.myron.eu

T. +31 517 43 44 72
F. +31 517 43 44 74

info@myron.eu