Myron Advisering

ISO 14001 Afdrukken

Milieuzorg volgens de ISO 14001-norm is een hulpmiddel waarmee milieueffecten, en dus de directe milieurisico's, van de bedrijfsvoering beheerst en verminderd kunnen worden. Milieuzorg is een daarnaast een hulpmiddel om u te onderscheiden van uw concurrentie en is in sommige gevallen een beproefd middel om de relatie met omwonenden en de overheid aanzienlijk verbeteren.

Milieumanagement conform de norm ISO 14001 is bij uitstek geschikt voor bedrijven die de aandacht voor milieuaspecten een vaste plaats willen geven in hun bedrijfsvoering. Kortom, met een ISO 14001-systeem geeft u een signaal naar uw omgeving dat u het milieu echt serieus neemt.

Voor het opzetten en invoeren van een ISO 14001 milieumanagementsysteem zal allereerst de huidige milieusituatie in kaart moeten worden gebracht. Dit wordt een zogenaamde quick scan genoemd. Deze informatie dient als basis voor het opstellen van milieubeleid en het daaruit voortkomende milieuprogramma in de vorm van concrete doelstellingen.

Myron Advisering ondersteund bij het opzetten en implementeren van ISO systemen en doet dit op een andere manier dan de meeste aanbieders. Wij nemen u namelijk het meeste werk uit handen. Alle handboeken, formulieren en procedures worden door ons opgesteld.

Daarnaast zijn onze systemen erg eenvoudig van opzet. Geen dikke handboeken en mappen vol met uitgebreide formulieren, maar een simpele en begrijpelijke omschrijving van het systeem. Uitgangspunt is altijd dat het systeem aansluit op uw manier van werken en niet andersom.

Door deze praktische opzet blijkt dat de betrokken medewerkers er veel gemakkelijker mee werken. En dat is nu juist onze insteek:

Geen papieren tijgers, maar simpele oplossingen waar u mee kunt werken.

Een groot bijkomend voordeel van onze aanpak is dat een systeem gemakkelijker en vooral sneller kan worden opgezet en geïmplementeerd in het bedrijf. Hierdoor is een systeem snel operationeel, voldoet het aan alle eisen en zijn de kosten relatief laag.

Wilt u meer weten over onze aanpak of onze tarieven?
Vraag het ons via dit formulier.

 

Contact

Myron Advisering

William Boothstraat 2

8861 TL HARLINGEN

www.myron.eu

T. +31 517 43 44 72
F. +31 517 43 44 74

info@myron.eu