Myron Advisering

Groenkeur Afdrukken

Een belangrijke functie van Groenkeur is de bevordering van vakmanschap en professionaliteit in de groene sector. Het keurmerk mag daarom alleen worden gevoerd door gecertificeerde ondernemers. Om het certificaat te behalen, moet de ondernemer voldoen aan de beoordelingsrichtlijnen van Stichting Groenkeur. Na certificering wordt de Groenkeur ondernemer jaarlijks door de stichting getoetst aan de kwaliteitsnormen van het keurmerk.

Als kwaliteitslabel staat Groenkeur voor kennis, vakmanschap en professie. Groenkeur schept duidelijkheid, biedt zekerheid en toont respect voor groen!

Myron Advisering ondersteunt bedrijven bij het opzetten en implementeren van Groenkeur systemen. Onze systemen onderscheiden zich doordat ze eenvoudig van opzet zijn. Geen dikke handboeken en mappen vol met ingewikkelde formulieren, maar een simpele en begrijpelijke omschrijving van het systeem.

Door deze eenvoudige opzet blijkt dat de betrokken medewerkers er veel gemakkelijker mee werken. En dat is nu juist onze insteek

Geen papieren tijgers, maar simpele oplossingen waar u mee kunt werken.

Een groot bijkomend voordeel van onze aanpak is dat een systeem gemakkelijker en vooral sneller kan worden opgezet en geïmplementeerd in het bedrijf. Hierdoor is een systeem snel operationeel, voldoet het aan alle eisen en zijn de kosten over het algemeen aanzienlijk lager dan bij collega aanbieders.

Wilt u meer weten over onze aanpak of onze tarieven?
Vraag het ons via dit formulier.

 

Contact

Myron Advisering

William Boothstraat 2

8861 TL HARLINGEN

www.myron.eu

T. +31 517 43 44 72
F. +31 517 43 44 74

info@myron.eu