Myron Advisering

Coaching Afdrukken

Voorzitters, directeuren en managers hebben een schitterende maar soms ook eenzame job. Iedereen kent wel voorbeelden van zaken waarover je met niemand 'van binnen' echt open kunt praten. Soms ook betreft het uw eigen, huidige en/of toekomstige functioneren. Soms 'lukken dingen gewoon niet' en weet u niet (precies) waarom niet. Soms ook zijn er specifieke problemen waarover u in vertrouwen met iemand wil praten.

In die situatie kan een externe praatpaal, een persoonlijke coach, uitkomst bieden. De coach treedt, in een vertrouwelijke sfeer, op als meedenkende en meevoelende 'partner'.
De rol van de coach is complex. Uit de aard van de functie vloeit voort dat de coach geen inhoudelijke kennis van de activiteiten van uw organisatie hoeft te hebben. Het hoeft geen specialist te zijn. U bepaalt voor welke zaken u uw coach wilt gebruiken. Dat terrein kan smal en heel breed zijn. Belangrijke eigenschappen van een coach zijn: goed kunnen luisteren, rationaliteit en emotie kunnen onderscheiden en zaken kunnen verhelderen.

Myron Advisering vindt dat iedere manager zich de ruimte zou moeten gunnen om met een derde vertrouwelijk over zijn/haar organisatie en/of het eigen functioneren te kunnen spreken. Dat komt zowel de betrokkene als de organisatie ten goede.

Coaching kan overal. U bepaalt waar: op uw kantoor, bij u thuis of op een neutrale locatie. Belangrijk is dat u zich prettig voelt en dat de omgeving daaraan bijdraagt.

Wilt u meer weten over onze aanpak of onze tarieven?
Vraag het ons via dit formulier.

 

 

Contact

Myron Advisering

William Boothstraat 2

8861 TL HARLINGEN

www.myron.eu

T. +31 517 43 44 72
F. +31 517 43 44 74

info@myron.eu