Myron Advisering

Arbomanagement PDF

De wetgever heeft in de Arbo-wet de verantwoordelijkheid voor gezond en veilig werken bij zowel werkgever als werknemer neergelegd. In de praktijk komt dit er op neer dat van de werkgever wordt verwacht dat deze zorgt voor veilige en gezonde werkomstandigheden, waarbij het welzijn van de werknemer in acht wordt genomen.
 

Om de zorg voor uw medewerkers te borgen en aantoonbaar te maken, is het mogelijk om hiervoor een systeem op te zetten. Inmiddels zijn er meerdere normen beschikbaar die u kunt gebruiken om arbo-zorg in uw organisatie te verankeren. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijf hiervoor te laten certificeren.
 

Myron Advisering heeft ervaring met het opzetten en implementeren van arbo-zorgsystemen bij organisaties. Hierdoor kost het opzetten van een dergelijk systeem relatief weinig tijd en geld.

Daarnaast zijn er voor veel onderzoek en investeringen subsidies beschikbaar. Het is moeilijk om in het algemeen aan te geven of bepaalde projecten nu ook voor een subsidie in aanmerking komt.

Myron Advisering kan u ondersteunen in het beoordelen, aanvragen, registreren en afwikkelen van uw subsidieaanvraag. Dit doen wij op basis van no-cure, no-pay. Indien de subsidie niet wordt toegekend, betaalt u niets. In het geval dat de subsidie wordt toegekend, berekenen wij een vast percentage van het toegekende subsidiebedrag.
 

Weten of uw onderzoek/investering in aanmerking komt voor een subsidie?
 

Wilt u meer weten over onze aanpak of onze tarieven?
Vraag het ons via dit formulier.

 

Contact

Myron Advisering

William Boothstraat 2

8861 TL HARLINGEN

www.myron.eu

T. +31 517 43 44 72
F. +31 517 43 44 74

info@myron.eu